Pastor pentru politicieni

Posted on 22 Iunie 2012

"Politicienii sunt cele mai singure persoane"

În ultimele luni, mutarea dintr-un partid în altul a devenit OBIȘNUINȚA. Am văzut acest lucru chiar și la cei care frecventează biserici evanghelice. Modelul distructiv este cel de la Bihor și nu numai. Am urmărit cum oportunitățile fac OPORTUNIȘTI. Mă întreb ce fel de model suntem noi pentru politicieni.Avem noi COLOANĂ VERTEBRALA sau suntem bolnavi de AVARIȚIE?

Nu am întâlnit nici un politician care să treacă la un alt partid ca să ajute partidul.Ceea ce îl interesează este să SE AJUTE DOAR PE EL. Răsturnarea de situație din România, legată de virajul de la dreapta la stânga a iscat multe discuții, mai ales referitor la alianța nou înființată.

Nu voi discuta deciziile politicienilor privitoare la direcția aleasă, spun doar un lucru: NU SUSȚIN PARTIDUL POLITIC, DAR SUSȚIN OAMENII. Războiul de idei a început din plin sau mai bine zis, lupta între servicii este pe față. Înainte de alegerile din 10 iunie 2012 am fost invitat să particip la o întâlnire unde s-a discutat despre viitorul României. Printre lucrurile puse pe agenda de lucru a fost și faptul că USL va câștiga alegerile cu peste 50% , lucru adeverit după alegeri; deasemenea că Traian Băsescu va fi arestat; s-a prezentat și o listă a celor care sunt apropiați președintelui dar care se vor îndrepta spre EXIT.

Au urmat alegerile, sărbătorile de bucurie cu ocazia instalării persoanelor alese, însă toată bucuria a fost umbrită de gestul lui Adrian Năstase, de a se sinucide. Atunci când am primit vestea m-am întrebat: oare cine este lânga el și lângă familia lui, ca să îi susțină în RUGĂCIUNE să poată depăși această perioadă grea, deși eram supărat pe Năstase. Atunci când aveam biserica la Clubul Apaca a venit și a fost deranjat de prezența noastră în club, a dat dispoziție directorului clubului Apaca să ne scoată de acolo, pentru că el NU SUPORTĂ POCĂIȚII. A doua zi m-a chemat directorul de la clubul Apaca si mi-a comunicat că trebuie să plecăm din cauza lui Năstase, deși aveam contract legal.

Un alt eveniment a fost atunci când în calitate de prim-ministru a dat Hotărâre de Guvern să închidă Institutul Biblic Român,fără să avem un raport negativ. Dar acolo a fost mâna lui TIPEI, care l-a trimis pe Pandrea și pe Ianos din Ministerul Educației să facă aceste manevre. Acum Pandrea este în cimitir, Năstase a vrut să se sinucidă, cine știe ce gest va face și Tipei ?

Atunci când Năstase era pe cai mari și candida să fie președinte de țară a venit în vizită în România președintele FEDERAȚIEI PENTICOSTALE MONDIALE .Dr. Thomas Trask avea întâlnire programată cu el .În calitate de prim-ministru nu și - a făcut timp să vorbească cu delegația. Cuvântul lui Dumnezeu ne spune, să ne rugăm pentru cei aflați în necaz. Personal cred că două lucruri au grăbit situația: mândria lui Năstase și faptul că s-a atins de cei aleși. Cuvântul spune că, cine se atinge de noi, se atinge de lumina ochilor Săi.

Dar cine îi păstorește pe Demnitari?
1 - Demnitarii au prieteni doar de conjunctură. Atunci când au funcție primesc multe telefoane. Am spus unui primar, care nu a fost ales anul acesta, că îl voi vizita și atunci când va ajunge la ÎNCHISOARE.
2 - Demnitarii au nevoie de rugăciunile noastre. Noi suntem obligați să ne rugăm pentru ei și să mijlocim înaintea lui Dumnezeu pentru ei, familiile acestora și activitatea lor.
3 - Demnitarii, persoane importante, cu care să te lauzi că îi cunoști-ar fi dovada prostiei omenești! Am învățat lecția aceasta, să nu spun pe cine cunosc și ceea ce discut.
4 - Demnitarii au nevoie de persoane sincere. Mulți dintre cei care sunt în preajma lor sunt Fățarnici, dar oare noi, nu ar trebui să îi iubim necondiționat și ei să se bazeze pe prietenia noastră?
5 - Demnitarii au nevoie de intâlniri spirituale. În jurul lor, norul demonic îi acoperă iar ei lucrează sub presiune. Noi trebuie să petrecem timp cu ei, să aducem pace și liniște în sufletele lor. Destul îi tulbură alții, măcar noi să aducem înviorare spirituală.
6 - Demnitarii au parte de curse diabolice. Fie că este vorba de aventuri amoroase,fie de mită sub forma de cadou sau telefoane de influență,etc.Numai Dumnezeu poate să îi ferească de toate cursele întinse de DRACUL și echipa lui.
7 - Demnitarii sunt persoane limitate. Atunci când sunt în funcție par GIGANTI, dar după ce nu mai au funcție sunt doar cu greutatea corporală.Noi ar trebui să le înțelegem limitele omenești și să îi tratam ca pe oameni, să nu uităm că au fost creați de Dumnezeu.

IUBIȚI POLITICIENII ȘI RUGAȚI-VĂ PENTRU EI !

Mardoheu